Fixa med fyrhjulingen innan semestern | HYRQUAD.SE

HYRQUAD.SE

För antalet hjul har betydelse

Fixa med fyrhjulingen innan semestern

Sommaren är här och vi vill gärna att alla våra fordon ska vara i topptrim innan semestern. Det gäller att fixa med fyrhjulingen innan semestern startar. När vi väl blir ledig så vill vi inte stå i garaget och måste skruva för att få allt att fungera. Det lär ändå bli besök i garaget under sommaren då något säkert inte går som det ska.

För att kunna greja så har du säkert utrustat ditt garage för att klara av mycket. Skulle du vara i behov av något så kolla in mekster.se som förutom reservdelar till ditt fordon även säljer verktyg och prylar som är bra att ha i ditt garage. För att du ska kunna hålla på med lite av varje så gäller det att du har ett så komplett garage som möjligt. Verktyg kan man aldrig få för mycket av i ett garage. Se till att komplettera upp allt eftersom du behöver något till ditt garage.

Det allra viktigaste för exempelvis en fyrhjuling är att motorn har ny och fräsch olja i sig. Byt olja varje år beroende på hur mycket som du kör. Är det bara sommarsäsong så kanske oljebytet ska ske innan du ställer bort ditt fordon för säsongen. Då får motorn stå i ny och fräsch olja under vinterhalvåret. Det finns bra gör det själv videos på Youtube som du kan titta på om du aldrig bytt olja på din fyrhjuling tidigare. Det gäller att hålla sina fordon i bra skick så de fungerar då man ska ut och använda dessa.