Moreys Äventyr – Med fokus på skoter och fyrhjuling | HYRQUAD.SE

HYRQUAD.SE

För antalet hjul har betydelse

Moreys Äventyr – Med fokus på skoter och fyrhjuling

quadbike i skogen

Moreys Äventyr är ett av de företag som erbjuder tjänster inom upplevelseindustrin. Hit vänder sig både företag för teambiulding, grupper som vill njuta av skog och mark samt turister som kanske för första gången väljer att se den svenska naturen från ett äventyrsperspektiv.

Det är tydligt att företaget har valt att ha naturen i fokus. Äventyren genomförs på sommaren på fyrhjulingar och på vintern på skoter. Det kan då handla om en liten kort tur på 1-2 timmar likväl som turer som är ett flertal dagar.

Utöver körning har de även möjlighet att fiska, grilla och på annat sätt njuta av vad naturen har att ge. Inte sällan kombineras detta genom en längre äventyrstrip med fiske på vägen och matlagning tillsammans på kvällen. Att vara ute ett flertal dagar och ta sig fram på fyrhjuling/skoter och sedan äta vad skogen har att ge är verkligen att komma naturen nära.

Moreys Äventyr ligger i Svartnäs vilket är 2,5 timmes bilförd från Uppsala. Nära civilisationen men känslan när man är på äventyret är att man är rejält långt från allt som har med storstad att göra.

Läs mer på http://www.moreysaventyr.se/